Avsluta kundrelation

Här kan du läsa om hur du går tillväga om du vill avsluta ditt Lunar-konto.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vill du avsluta din kundrelation så hjälper vi dig.

Första steget är att checka av några punkter

• Alla reservationer på kontot behöver släppas

• Sälj av ditt innehav om du använder Lunar Block

• Om du har SAS EuroBonus aktiverat behöver du avsluta prenumerationen

• Flytta ditt innehav från ditt Lunar-konto

• Se till att du ändra paket till Light om du har Standard, Plus eller Unlimited

Har du Light-paketet, 0 kr i saldo och ingen krypto på Lunar Block? Då kan vi enkelt stänga ditt konto.

Skicka ett meddelande till oss från din Lunar-app. Tryck på din profilikon i övre vänstra hörnet, följt av “Hjälp och support” och “Meddelande”. När vi har mottagit ditt meddelande kan vi hjälpa dig att avsluta ditt konto.

Du är alltid varmt välkommen att ringa in till oss på telefonnummer +4610 555 85 05.