Starta ett gemensamt konto

Här kan du läsa vanliga frågor och svar vid uppstart av ett gemensamt konto.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur skapar jag ett gemensamt konto?

Du skapar ett nytt konto i din Lunar-app genom att följa stegen nedan 👇

1. Tryck på “Konton” i övre menyraden

2. Tryck på “Lägg till”

3. Välj “Gemensamt konto”

4. Namnge kontot

5. Designa kontoprofilen med färg och emojis

6. Läs igenom kontoavtalet och skapa kontot genom att svepa med fingret från vänster till höger över “Skapa konto”

Vipps! Nu kan du börja bjuda in vänner till ditt konto.

Hur bjuder jag in deltagare till ett konto?

Det är verkligen superenkelt! Följ de här stegen i din Lunar-app 👇

1. Tryck på kontot du vill bjuda in till

2. Tryck på "Inbjudan"

3. Läs igenom informationen och tryck på "Fortsätt"

4. Tryck på "Dela inbjudningslänk"

Därifrån kan du välja att kopiera länken och skicka länken till alla som du vill bjuda in.

När den inbjudna väljer att klicka på inbjudningslänken för att gå med i kontot, kommer du att få en notis i appen för att som sista steg godkänna att din vän får delta i det gemensamma kontot och välja syftet för kontot.

Hur många gemensamma konton kan jag skapa?

Det beror på hur många konton som ingår i ditt abonnemang. Alla extra konton som ingår i ditt abonnemang kan du göra till gemensamma konton.

I Standard ingår 2 extra konton, i Plus ingår 5 extra konton och i Unlimited ingår obegränsat antal extra konton.

Vilka konton kan jag göra till gemensamma konton?

Du kan göra alla dina extra konton till gemensamma konton. Det enda kontot du inte kan göra till ett gemensamt konto är ditt huvudkonto — det första, primära kontot du får när du öppnar ditt Lunar-konto.