Ändra paket

Här kan du läsa om hur du ändrar ditt val av paket hos oss.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Såhär ändrar du ditt paket

1. Öppna Lunar-appen

2. Klicka på profilikonen i övre vänstra hörnet med dina initialer/din bild

3. Klicka på Ditt paket

4. Välj Visa paket

5. Välj nu ditt nya paket i den övre menyn

6. Klicka på Paket

Om du väljer att nergradera paket är uppsägningstiden innestående månad, och dina förmåner med befintligt paket upphör därefter. Om du väljer att uppgradera paket sker det omgående.

Ångerrätt de första 14 dagarna

Du har ångerrätt under de första 14 dagarna för ditt köp av Standard, Plus eller Unlimited. Efter 14-dagars perioden är uppsägningstiden innestående månad.

När du accepterar villkoren samtycker du också till att denna rätt förfaller om du har använt en eller flera tjänster efter uppgradering till Standard, Plus eller Unlimited — exempelvis om du har beställt ett metallkort eller skapat extra konton som inte ingår i ditt nya paket.

Såhär utnyttjar du ångerrätten

Skicka ett meddelande till oss via chatten i appen, så hjälper vi dig.