Kom igång

Här kan du läsa om hur du kommer igång med SAS x Lunar.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur aktiverar jag SAS x Lunar?

Om du inte redan är medlem behöver du först registrera dig hos SAS EuroBonus. Därefter kan du koppla ditt medlemskap till ditt nya SAS EuroBonus Lunar-kort. Du kan registrera dig som ny medlem gratis 👉 här.

När du är EuroBonus-medlem, kommer du enkelt igång i Lunar-appen:

1. Klicka på "Utforska" i appen

2. Tryck på "Se mer" under SAS EuroBonus

3. Välj "Kom igång"

4. Uppgradera till Unlimited eller betala 49 kr/månad

5. Koppla EuroBonus till Lunar

6. Beställ SAS EuroBonus Lunar-kortet

7. Koppla kortet till ett Lunar-konto

8. Skapa en PIN-kod, bekräfta adressen och svep för att bekräfta beställningen

Det digitala kortet är redo att användas direkt och leveranstiden för det fysiska kortet är 7-12 bankdagar.

Vad kostar det?

SAS x Lunar produkten ingår i vårt Unlimited-paket.

Med Light, Standard och Plus kostar det 49 kr/månad.