Alla samlingarSAS x Lunar
Hantera SAS x Lunar

Här kan du läsa om hur du hanterar ditt SAS EuroBonus Lunar-kort och prenumeration.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kan jag ändra vilket konto SAS EuroBonus Lunar-kortet är anslutet till?

Nej, det går inte att ändra i efterhand.

Däremot kan du beställa ett digitalt kort och ansluta det till kontot. Om du redan har ett digitalt kort kan du ta stänga det och skapa ett nytt. Tänk bara på att du max kan beställa 3 digitala kort under löpande 30 dagar.

Hur avslutar jag SAS x Lunar prenumerationen?

Du kan avsluta och stänga ditt SAS EuroBonus kort i appen:

1. Gå in på din SAS EuroBonus-sida i appen under 'Utforska'

2. Klicka på 'Inställningar'

3. Klicka på 'Avbryt prenumeration' och bekräfta ditt avslut

Du ska få en bekräftelsenotis i appen och se när prenumerationen avslutas. Det är en uppsägningstid på innestående månad. Om du ångrar dig kan du alltid välja att förnya prenumerationen innan den avslutas.