Alla samlingarLån
Ansök om ett lån

Här kan du läsa om hur du ansöker om ett privatlån eller samlingslån genom Lendo.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ta ett privat- eller samlingslån via vår nya partner, Lendo. Hos Lendo kan du ansöka om att låna mellan 10 000 - 600 000 SEK med en återbetalningsperiod på 1-15 år.

Lendo samlar erbjudanden från flera banker och låneföretag så att du kan välja det erbjudande som passar dig bäst. Du kan läsa mer om Lendo här.

När du ansöker via Lunar får du 100% rabatt på uppläggningsavgiften, vilket innebär att du betalar 0 kr i uppläggningsavgift.

Så här ansöker du om ett lån​

Du ansöker om ett lån med Lendo genom Lunar-appen.

1. Öppna Lunar-appen

2. Klicka på fliken ”Utforska”

3. Klicka nu på ”Lån”

4. Välj beloppet du vill låna

5. Klicka på ”Få ett icke-bindande erbjudande”

Härifrån kommer du att omdirigeras till Lendos hemsida för att fullfölja din låneansökan.

Kan jag ändra min ansökan efter att den har skickats in?

Ja, det är möjligt att ändra din låneansökan inom 5 dagar efter att du har skickat in den. När din ansökan har skickats till Lendo behöver du kontakta dem om du har frågor om din ansökan eller ditt lån. Du når Lendo på telefonnummer 0771 13 13 10.