Om sparkontot

Här kan du läsa mer om sparkontot.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om sparkontot

Sparkonto är ett konto avsett för ditt sparande. Sparräntan är 3,5%* och betalas ut till sparkontot månadsvis, vid månadsskiftet.

Vi har skapat funktioner till kontot för att du smidigt ska kunna spara mer. Du kan dela kontot med andra Lunar-användare och sätta upp automatiska överföringar till kontot. Likaså, går det inte att skapa kort, handla eller betala räkningar från kontot — för att enklare spara mer.

Du behöver ha Standard, Plus eller Unlimited för att öppna ett sparkonto och det går max att öppna 1 sparkonto.

Såhär öppnar du ett sparkonto

1. Klicka på 'Konton'

2. Klicka på 'Lägg till konto+'

3. Välj 'Sparkonto'

4. Skapa sparkonto

5. Namnge och designa ditt sparkonto

6. Läs igenom kontoavtalet, och svep med fingret från vänster till höger över 'Skapa konto'

Där ska du få en bekräftelse på att kontot är skapat.

*Sparräntan gäller upp till 1 050 000 kr, därefter är räntan 0%. Räntan är rörlig och beräknas årligen. Dina pengar omfattas av den danska insättningsgarantin upp till 100 000 EUR, motsvarande ca 1 050 000 svenska kronor.