Alle samlingerBusinessKonto
Kontoaftale, kontoudtog og abonnementsfaktura

Her kan du læse om hvordan du finder din kontoaftale, kontoudtog & faktura på dine kontoabonnementer.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvor finder jeg min kontoaftale?

Du finder din kontoaftale blot ved at gøre følgende:

1. Åbn din Lunar App

2. Klik på profilikonet oppe i venstre hjørne

3. Klik på "Mine aftaler"

4. Vælg "Kontoaftale"

Hvordan finder og downloader jeg et kontoudtog?

Du kan nemt downloade det i appen som en PDF eller CSV-fil. Du skal blot følge disse trin:

1. Åbn Lunar-appen og vælg den konto du ønsker et kontoudtog fra.

2. Klik nu på Kontoudtog.

3. Vælg en startdato og slutdato for at generere kontoudtoget og klik på Hent kontoudtog.

4. Du kan nu vælge enten at gemme dit kontoudtog, eller du kan sende det til egen mail.

Hvor finder jeg min faktura på mit kontoabonnement?

Du finder dine faktura blot ved at gøre følgende:

1. Åbn din Lunar App

2. Klik på profilikonet oppe i ventre hjørne

3. Klik på "fakturering"

4. Vælg faktura for den ønskede periode

Værd at vide

• Ved at klikke på den nedadvendte pil (iPhone) eller de tre prikke (Android) oppe i højre hjørne kan du vælge at downloade dokument eller sende det via mail o.l.

• Kontoudtoget viser en detaljeret oversigt over alle de transaktioner, der er gået ind og ud af din bankkonto i en given periode.

• Bemærk at reserverede transaktioner ikke fremgår at kontoudtoget. Det er først når transaktionen er gået igennem og ikke står som reserveret længere, at den vil være synlig på kontoudtoget.