Alle samlingerInvest & KryptoInvest
Navnenotering på aktier

Her kan du læse mere om hvordan man navnenoterer sine aktier, hvis det er noget man ønsker.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvad er navnenotering?

En aktie kan navnenoteres, så det registreres, at du har købt en specifik aktie, og kan dermed give dig adgang til eventuelle fordele og diverse informationer fra selskabet. Da navnenotering ikke er en automatisk procedure skal Lunar kontaktes som beskrevet nedenfor.

Det er ikke muligt at navnenotere udenlandske aktier gennem Lunar.

Ønsker du navnenotering på dine aktier?

Hvis du ønsker navnenotering på dine aktier skal du blot kontakte Lunar.
Du kan kontakte os på mail support@lunar.app, eller via chatten som du finder på følgende måde:

1. Tryk på dit profilikon øverst i højre hjørne.

2. Vælg ''Hjælp''.

3. Rul helt ned i bunden og tryk på ''Skriv til kundeservice''.