Alle samlingerOverførsler & transaktionerOverførsler
En overførsel til Lunar er ikke kommet frem

Er en bankoverførsel ikke landet på din Lunar konto endnu, kan du læse mere her om, hvad du skal gøre.

Pia avatar
Skrevet af Pia
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke har modtaget en kontooverførsel

Hvis der er blevet foretaget en overførsel til din Lunar konto fra en anden dansk bank, vil det afhænge af afsenderbanken, hvornår overførslen vil gå ind på din Lunar konto.

• Hvis overførslen er foretaget som en straksoverførsel, skulle pengene gerne være på din konto hos Lunar med det samme.

• Hvis der er blevet overført som en standardoverførsel, så går der 1-2 hverdage før pengene er på kontoen.

Hvis du ikke har modtaget en MobilePay overførsel

Hvis du ikke har modtaget et beløb på din konto, som er blevet sendt via MobilePay, skal både afsender og du tjekke efter, om et par kriterier er opfyldte.

Hvad du skal gøre som afsender:

Hvis du er afsender og pengene ikke er gået ind på Lunar kontoen, skal du kontrollere, om pengene er sendt til den rigtige modtager. Dette kan ses under fanen "Aktiviteter" i MobilePay-appen.

Hvad du skal gøre som modtager:

Hvis du er modtager og pengene ikke er gået ind på din bankkonto, skal du kontrollere om overførslen står under "Aktiviteter" i MobilePay-appen.

Kan du se overførslen i dine "Aktiviteter", skal du kontrollere, at den bankkonto pengene skal sættes ind på, også er den som fremgår inde i MobilePay-appen. Dette ses på følgende måde:

• Åbn MobilePay-appen.

• Klik på på Profil i bunden af skærmen.

• Vælg nu Konti og tjek om nummeret stemmer overens med det reg. og kontonummer din Lunar konto har.

Er kontonummeret ikke korrekt, skal du rette det ved at trykke på feltet og indtaste det korrekte.

Hvis pengene er sendt fra en udenlandsk bank

Hvis pengene er sendt fra en bank i udlandet, skal du først forsøge dig ad med at kontakte den udenlandske bank for at vide mere om, hvor din overførsel befinder sig.

Hvis banken fortæller, at pengene er sendt afsted, bedes du vente 1-3 bankdage med at kontakte supporten, da pengene stadig kan være på vej til din konto i Lunar.

Hvis der er gået mere end 3 bankdage og overførslen endnu ikke er på kontoen, kan du indhente en kvittering fra afsenderbanken som Lunar kan bruge til at se, hvor din indgående overførsel er blevet af. Det kan du læse mere om HER.

Værd at vide

• Er din overførsel forsinket skal du tage fat i den anden bank for at blive klogere på, hvad der kunne være sket med din overførsel til Lunar. Som modtager af overførslen kan Lunar desværre ikke se din overførsel, før den er på din Lunar-konto.