NemKonto

Her kan du læse om NemKonto

Opdateret over en uge siden

Skal man bruge en NemKonto for din virksomhedskonto hos Lunar?

Ja, det er faktisk et lovkrav at du som virksomhed skal have en NemKonto tilknyttet til dit CVR nummer. Når du starter en virksomhed, er der mange ting man skal have styr på, og en af dem er man skal have tilknyttet en NemKonto til sit CVR nummer.

Din virksomheds NemKonto er en bankkonto som bliver brugt til udbetaling af offentlig ydelser, så som penge tilbage i skat.

Hvordan flytter/registrer jeg min NemKonto til min erhvervskonto?

For at flytte/register din NemKonto, skal du blot gå ind under produktsiden i din Lunar App, og vælg "NemKonto". Vælg herefter "Tilmeld NemKonto"

Godt at vide

Når du rykker eller tilmelder din NemKonto, så er det kun din erhvervs NemKonto. Din privat NemKonto vil aldrig blive flyttet over.