Rabatkoder (Erhverv)

Her kan du læse

Opdateret over en uge siden

Når du ansøger om en konto hos Lunar Erhverv, har vi en række samarbejdspartnere, herunder Billy, Dinero og LegalDesk.

Rabatkoderne udstedes af den virksomhed, der tilbyder dem. Hvis rabatten er fra Lunar, vil Lunar udlevere koden. Hvis rabatten tilbydes af en af vores samarbejdspartnere, vil det være den pågældende partner, der udleverer koden.

Eksempel
Hvis du har oprettet hos f.eks. Billy, så er det Billy som vil sende dig en rabatkode, du kan bruge inde i Lunar appen, når du enten har oprettet eller er i gang med at oprette en Lunar konto.

Lunar supporterer dog altid processen og hjælper med eventuelle spørgsmål i forbindelse med rabatterne på vores erhvervsabonnementer.

Godt at vide

Når du har fået din rabatkode, kan du indsætte den i din ansøgningsprocess. Når du under ansøgningsprocessen når til at vælge enten Simple, Essential eller vores Limitless-abonnement, skal du scrolle helt ned i bunden. Der vil der være et felt hvor du kan indtaste din rabatkode.