Connect Bank (Erhverv)

Her kan du læse om hvordan du tilknytter din bank uden for Lunar

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvad er Connect Bank

Connect Banks benytter sig af en EU-lovgivning som kaldes for PSD2 (Payment Service Directive 2). Lovgivningen påbyder banker at gøre deres kunders data tilgængelige via et API (Application Programming Interface,) som gør det muligt for en tredjepart (godkendte banker og kreditinstitutter, som for eks. Lunar) at behandle deres kunders data med godkendelse fra brugeren. Lunar udnytter disse API’er, så du kan få adgang til dine andre konti hos en anden bank inde i Lunar-appen.

Godt at vide

Du kan få adgang til betalingskonti (typisk din lønkonto), men ikke særlige opsparingskonti eksempelvis en børneopsparing, depoter eller lignende.