Flyt din betalingsservice

Her kan du læse om hvordan man flytter og afviser/afmelder sine betalingsservice-aftaler

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Flyt/opret din betalingsserviceaftale via Lunar appen

1. Åbn din Lunar App

2. Gå ind under produktsiden

3. Vælg "betalingsservice"

4. Tryk på "tilføj ny"

5. Vælg "ny aftale" eller "flyt aftale"

6. Ved "flyt betalingsservice" indtaster du blot reg nr og vælger konto og hernæst trykker fortsæt

7. Ved "ny aftale" indtast pbs nr., debitorgruppenummer, kunde nr.

Afmeld eller afvis betalingsservice

Du skal skrive ind til vores support hvis du skal have afmeldt eller afvist en betalingsservice aftale.

• Navn på betalingsservice

• Skal den afvises? (det betyder den ikke vil trække denne måned)

• Skal den afmeldes? (I dette tilfælde vil den trække måneden ud, men ikke fremover)

• Skal den afvises og afmeldes? (Så vil den hverken trække måneden ud eller fremover)

Godt at vide

Er det kun nogle af dine betalingsserviceaftaler som rykkes, skal pbs-aftalerne opsiges ved din nuværende bank og oprettes på ny hos Lunar.

Dine betalingsserviceaftaler trækkes omend der er dækning på din konto eller ej. Hvis man er i overtræk vil betalingsserviceaftalen blive tilbageført samt pålagt et gebyr på 250kr