Alle samlingerLån
Lån penge gennem Lendo

Læs mere om, hvordan du ansøger om et forbrugs- eller samlelån gennem Lendo.

Signe avatar
Skrevet af Signe
Opdateret over en uge siden

Du kan nu optage et forbrugs- eller samlelån gennem vores nye samarbejdspartner, Lendo. Du kan låne mellem 10.000 - 400.000 kr. med en løbetid på op til 12 år.

Lendo indhenter tilbud fra flere banker, så der kan vælges det bedste for dig. Når du ansøger via Lunar, får du desuden 500 kr. i rabat på opstartsgebyret.

Sådan ansøger du om et lån

Du ansøger om et lån hos Lendo gennem Lunar-appen. Du skal blot følge disse steps:

1. Åben Lunar-appen.

2. Klik på "Udforsk" fanen.

3. Klik nu på "Lån".

4. Vælg det beløb, du ønsker at låne.

5. Klik på "Få et uforpligtende tilbud"

6. Du bliver nu ført over til Lendo's hjemmeside, hvor du vil blive spurgt ind til formålet med lånet, personlige oplysninger samt din økonomiske situation.

Hvad er renten?

Rentespændet ligger på 0,00% - 24,24%. Det er individuelt, hvilken rente du kan få tilbudt.

Hvornår udbetales lånet?

Så snart du har valgt og godkendt det ønskede lånetilbud, vil lånet blive udbetalt til din konto. Dette tager normalt 1-2 hverdage.

Hvad er de grundlæggende krav til at kunne låne penge?

• Du skal være fyldt 18 år.

• Du må ikke være registreret i RKI.

• Du skal have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.

• Du skal have fast bopæl i Danmark.

Kan jeg ændre min ansøgning, efter den er indsendt?

Ja, det er muligt at ændre på sin låneansøgning. Når din ansøgning er sendt ind til Lendo, er det dog dem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din ansøgning eller dit lån. Du kan kontakte dem direkte på 70 50 00 10.