Project Blue

Med Project Blue kan du gøre en forskel for miljøet og hjælpe med at rense havet for plastik, hver gang du bruger dit Lunar-kort

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Lunar er den første nordiske bank, der gør det muligt for brugerne at donere til velgørenhed gennem deres eget forbrug.

Project Blue er et initiativ, som giver dig muligheden for at hjælpe til reducering af plast i havene omkring os. Du gør dette gennem bidrag baseret på dine køb med dit Lunar-betalingskort. Det sker altså automatisk, så du ikke behøver at tænke over det. Project Blue er en del af Lunar Earth, der er en paraply for de initiativer, som vi løbende iværksætter for at yde et bidrag til en mere bæredygtig verden.

Sådan fungerer det

Bidrag ved at bruge dit kort
Du kan bidrage med mellem 1 og 5 kroner for hver 1000 kr., du bruger.

Lunar bidrager til din donation
Vi lægger 2% oven i alle dine bidrag.

Fælles miljømål
Vi støtter en række forskellige gode formål til gavn for miljøet.

Sådan kommer du igang med Project Blue

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Produkter i menuen nederst på skærmen.

2. Find Project Blue under Kontofordele og klik her.

3. På denne side kan du læse mere om hvordan Project Blue fungerer og hvilke initiativer, vi har igangsat med Lunar-brugernes bidrag. Tryk på Vælg dit bidrag for at komme igang.

4. Vælg, hvor meget du vil bidrage med. Du vælger et bidrag mellem 1-5 kr. pr. 1000 kr., du bruger med dine kort. Hertil donerer Lunar med yderligere 2% af dit bidrag, som tillægges din donation. På den måde bidrager vi sammen til at rense havene omkring os for plast og affald.
    Når du har valgt, tryk på Fortsæt.

5. På næste side kan du læse vores brugerbetingelser. Når du har læst disse, tryk på Fortsæt i bunden af siden.

Sådan! Du bidrager nu til Project Blue og gør en forskel, hver gang du bruger dit kort.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er Lunars samarbejdspartnere?

Vi har i øjeblikket to Project Blue-partnere:

Vi kigger løbende på både nuværende og nye samarbejdspartnere for at sikre os den højeste kvalitet.

Bliver jeg trukket et gebyr for at bidrage?

Nej. Det koster ikke et gebyr at aktivere eller afbryde sin donation til Project Blue. Derudover tager Lunar heller ikke et gebyr for at brugere er en del af Project Blue.