Rejseforsikring

Bliv klogere på den rejse- og bagageforsikring, som er inkluderet i Lunar Plus og Unlimited, og læs hvordan du anmelder en skade

Mathilde avatar
Skrevet af Mathilde
Opdateret over en uge siden

Det kan koste dig dyrt, hvis uheldet er ude, når du rejser, og du ikke er forsikret. Det skal du ikke bekymre dig om med Lunar Plus eller Unlimited. Hvis du køber din rejse og dit ophold til ferien med dit Lunar Plus eller Unlimited betalingskort, er du nemlig automatisk dækket af en førsteklasses rejse- og bagageforsikring fra Tryg.

I denne artikel har vi forsøgt at opridse de vigtigste ting, som du skal vide om din forsikring. Du kan blive klogere på:

Hvornår gælder forsikringen?

For at aktivere forsikringen skal følgende være betalt med et Lunar Plus/Unlimited betalingskort.

• 60% af de totale rejseudgifter.

• 60% af de totale transport- og rejseudgifter (brændstof, færge, overnatning mv.) ved rejser i egen bil.

Vær opmærksom på at forsikringen kun dækker rejser på en makimal varighed af 30 dage.

Hvordan anmelder jeg en skade?

Har du brug for hjælp eller rådgivning angående en skade eller et uheld, skal du kontakte Tryg via et telefonnummer, som du finder i din app. Sådan finder du det:

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Produkter i menuen nederst på skærmen.

2. Find Forsikring under Kontofordele og klik her. Klik derefter på din rejseforsikring på overblikssiden.

3. Vælg Anmeld skade. Hvis du har brug for akut hjælp, tryk på Ring akut. Ellers tryk på Ring.

Du vil nu kunne ringe direkte til Tryg, som behandler dine skader på vegne af Lunar. Når du ringer via Lunar-appen ved Tryg på forhånd, at du er dækket via Lunar Premium eller Pro.

Hvad dækker min rejse- og bagageforsikring?

Dækkede rejsetyper

Din rejseforsikring dækker følgende private rejser:

• Ferierejser

• Skirejser

• Studierejser

• Studieophold (hvor du er tilmeldt en gymnasial eller videregående uddannelsesinstitution)

• Ulønnet humanitært arbejde (vi betragter ikke betalt kost, logi og transport som løn)

Ferierejser, hvor der indgår erhverv

Forsikringen dækker ikke erhvervsrejser, men kan dække rejser, som både består af ferie og erhverv:

• Hvis du er på erhvervsrejse, dækker din rejseforsikring kun den del af rejsen som evt. er ferie og gælder kun, hvis der ikke er købt en forsikring for erhvervsrejsen, hvor feriedage er inkluderet. Feriedagene kan ligge før eller efter erhvervsrejsen. Fridage imellem dage med erhvervsarbejde betragtes som erhverv.

• Har du et erhvervsmæssigt besøg på maksimalt én dags varighed på en ferierejse (fx. besøg ved samarbejdspartner), dækker din rejseforsikring også.

Farlig Sport-aktiviteter

Forsikringen omfatter Farlig Sport. Farlig sport er træning eller deltagelse i f.eks. motorløb, dykning, elastikspring, bjergbestigning og så videre.

Forsikringen dækker ikke

Forsikringen dækker ikke skade, der opstår direkte eller indirekte som følge af deltagelse i:

• Ekspeditioner

• Professionel sport (dvs. sport som du bliver betalt for)

Sådan er du dækket af forsikringen

Din rejseforsikring gælder f.eks. bagageforsinkelse, person- og tingskade, hjemtransport ved sygdom - og meget mere. For at få overblik over, hvordan du er dækket, kan du læse mere i vores forsikringsbetingelser, som du kan finde på vores hjemmeside. Klik her for at gå til hjemmesiden

Du kan også blive klogere på dette ved at gå ind på din forsikring i din Lunar-app. Her opridser vi nemt og overskueligt, hvordan du er dækket, og du kan også finde dit policebevis, der går mere i dybden med de enkelte dækninger. Sådan finder du forsikringen i appen:

1. Åbn din Lunar-app og vælg fanen Produkter i menuen nederst på skærmen.

2. Find Forsikring under Kontofordele og klik her. Klik derefter på din rejseforsikring på overblikssiden.

3. Du kan nu scrolle lidt ned for at se dækning eller trykke på Policebevis i toppen af siden.

FAQ

Er det ligemeget hvilket kort jeg bruger til at købe rejsen?

Ja, du kan bruge alle dine kort, sålænge du er Plus eller Unlimited abonnenent når du køber rejsen.

Kan jeg opgradere til Plus eller Unlimited efter jeg har købt rejsen, og stadig være dækket af rejseforsikringen?

Nej.