Sådan stopper du en overførsel
Opdateret over en uge siden

Stop overførsel

Hvis du ønsker at slette en fremtidig overførsel, som du har oprettet, kan du nemt gøre det i appen - du skal bare åbne den konto, som overførslen er oprettet fra.

Her skal du i toppen af skærmen finde Kommende og trykke på Vis. Klik på den pågældende overførsel og vælg derefter Slet betaling.

Stop fast overførsel

1. Åbn din Lunar-app og tryk på pile-ikonet i bundmenuen.

2. Vælg Faste overførsler.

3. Find den overførsel, som du ønsker at stoppe, i listen over aktive faste overførsler og klik på denne.

4. Du ser nu et overblik over den valgte overførsel og kan vælge at pause eller redigere hyppigheden eller beløbet på overførslen. For at stoppe den faste overførsel, klik på Slet.

5. Bekræft, at du ønsker at stoppe overførslen ved at trykke Slet igen.

Din faste overførsel er nu stoppet.