Alle samlingerSAS x Lunar
Administrer SAS x Lunar

Her kan du læse mere om, hvordan du administrerer dit SAS EuroBonus Lunar-kort og abonnement.

Odette avatar
Skrevet af Odette
Opdateret over en uge siden

Kan jeg ændre, hvilken konto EuroBonus-kortet er linket til?

Nej, det kan ikke ændres bagefter.

Men du kan bestille et digitalt kort og linke det til kontoen. Hvis du allerede har et digitalt kort, kan du lukke det og oprette et nyt. Husk blot, at du maksimalt kan bestille 3 digitale kort inden for en rullende 30-dages periode.

Hvordan aflyser jeg SAS x Lunar-abonnementet?

Du kan aflyse og lukke dit SAS EuroBonus-kort i appen:

1. Gå til din SAS EuroBonus-side i appen under 'Udforsk'

2. Klik på 'Indstillinger'

3. Klik på 'Opsig abonnement' og bekræft din opsigelse

Du bør modtage en bekræftelsesmeddelelse i appen og se, hvornår abonnementet slutter. Der er en opsigelsesperiode på den nuværende måned. Hvis du ombestemmer dig, kan du altid vælge at forny abonnementet, før det slutter.