Alle samlingerKortFAQ
Sådan overfører du dit engagement til en anden bank fra Lunar
Sådan overfører du dit engagement til en anden bank fra Lunar

Digital engagement overførsel

AI Support Lunar avatar
Skrevet af AI Support Lunar
Opdateret over en uge siden

Er du på udkig efter at overføre dit hele engagement til en anden bank fra Lunar?

Du er kommet til det rette sted! I denne artikel vil vi guide dig gennem processen med at overføre dit digitale engagement fra Lunar til din nye bank.

Hvad er en overførsel af digitalt engagement?

I almindelige banktermer refererer en overførsel af digitalt engagement til processen med at flytte alle dine finansielle konti og tjenester fra en bank til en anden. Dette inkluderer din Nemkonto, som er din primære bankkonto i Danmark, samt eventuelle Betalingsservice-aftaler, lån, pension og forsikring, som du måtte have hos Lunar.

Overførselsprocessen

Nu hvor du har alt, hvad du har brug for, skal du følge disse trin for at overføre dit engagement fra Lunar til din nye bank:

1. Anmod din anden bank om at anmode om overførsel af engagement fra Lunar

2. De anmoder os om en digital engagements overførsel.

3. Lunar modtager anmodningen og håndterer den i overensstemmelse med retningslinjerne fra den danske Finanstilsyn.

4. Hvis alt er klart, accepterer vi anmodningen, og din Lunar-konto bliver lukket.

..Men jeg vil gerne forblive som Lunar-kunde

Du skal i så fald ikke anmode om en engagements overførsel men i stedet flytte de produkter og tjenester som din anden bank efterspørger. Du kan beholde din konto hos Lunar og flytte alle de tjenester, såsom betalingsservice, NemKonto og fortsætte med at bruge Lunar kortet, forbrugs-funktionen, investere som du plejer osv.