SaxoTraderGo

Når du investerer med Invest hos Lunar, gjør du det gjennom Saxo Bank.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hvordan logger jeg meg inn på SaxoTraderGo?

Siden investeringskontoen din er opprettet gjennom Saxo Bank, får du muligheten til å bruke en versjon av SaxoTraderGo-plattformen. Du kan alltid handle og overføre til/fra din Invest-konto via Saxos plattform, SaxoTraderGo 📈

For å logge inn må du bruke kunde-ID og passord.

Kunde-ID:

Slik finner du den i Lunar-appen:

1. Trykk på forsiden, hvor der står "Hjem" øverst

2. Trykk på "Aktiva"

3. Trykk på "Investeringskonto"

4. Gå til "Detaljer"

5. Her står din kunde-ID.

Passord:

1. Gå til Saxos nettside eller deres app, SaxoTraderGo

2. Du får koden din ved å trykke "glemt passord"

3. Nå må du skrive inn kunde-ID og e-postadressen du har knyttet til Lunar-kontoen din

4. Du vil da motta en e-post som veileder deg i å lage et passord 🔐

Du er nå klar til å logge på med kunde-ID og passord.