Opprett flere kontoer

Alle Lunar-brukere får automatisk en gratis bankkonto. Les her hvordan du oppretter en ekstra konto hvis du trenger det.

Alba avatar
Skrevet av Alba
Oppdatert over en uke siden

Hvis du er Standard-bruker hos Lunar, inkluderer abonnementet ditt en gratis konto - vi kaller det din primære konto. Trenger du flere kontoer kan du enten velge å kjøpe en ekstra konto direkte i appen, eller oppgradere til Premium eller Pro (som inkluderer henholdsvis tre og seks kontoer).

Hvordan opprette en ekstra konto

1. Åpne Lunar appen og trykk ➕ øverste i høyre hjørne.

2. Velg Konto.

3. Du vil nå bli bedt om å navngi kontoen din. Det er lurt å velge et meningsfylt navn slik at du enkelt kan holde styr på hva du bruker dine ulike kontoer til – f.eks. «Sparing» eller «Brukskonto».

4. Tilpass utseendet til den nye kontoen din ved å velge en farge og en emoji. Trykk på Neste når du har valgt.

5. På neste side vises en oversikt over din nye konto og du kan åpne kontoavtalen din under Detaljer. Sveip til høyre nederst på skjermen for å opprette kontoen din.

Tadaa! Du har nå opprettet en ny konto og kan begynne å bruke den umiddelbart ved å sette inn penger eller bestille kort til kontoen.

Kjekt å vite

• Hvis du ønsker å kjøpe flere kontoer enn det som er inkludert i abonnementet, vær oppmerksom på at en ekstra konto koster 19 NOK per måned. NOK 19 vil bli belastet fra din primærkonto.

• Det er ingen grense for hvor mange ekstra kontoer du kan opprette. Et virtuelt kort er inkludert for hver av de opprettede "ekstra kontoene". Ønsker du i tillegg et fysisk kort til kontoen din (og du ikke har flere fysiske kort inkludert i abonnementet), vil dette koste 149 kr for hvert kort du bestiller.

• Du har 14 dagers angrerett når du har kjøpt en ekstra konto. Hvis du angrer og velger å stenge kontoen innen de første 14 dagene, refunderes hele beløpet på 19 NOK, dersom kontoen ikke er brukt.