Konto
Tilknytt andre bankkontoer

Les mer om hvordan du kan knytte dine andre bankkontoer til Lunar-kontoen din, så du enkelt kan få full oversikt over din økonomi.

Anna avatar
Skrevet av Anna
Oppdatert over en uke siden

Vi har gjort det enkelt for deg å koble dine andre banker til Lunar-kontoen din. På den måten kan du få en samlet oversikt og enkelt flytte penger mellom de forskjellige kontoene og bankene.

Slik kobler du til andre banker

• Åpne Lunar-appen og trykk på Kontoer i topplinjen.

• Trykk på Legg til +

• Trykk på Bank

• Søk etter din bank, og trykk på den

• Du må nå gi samtykke til at Lunar kan behandle dine opplysninger fra den tilkoblede banken. Les teksten grundig og trykk deretter på Aksepter for å gi samtykke.

• Du blir nå ført inn på en side hvor du må logge på med BankID for å koble til den andre banken.

• Du må nå velge hvilken konto du ønsker å legge til og vise i Lunar-appen. Du kan alltid endre dette senere. Når du har valgt, trykk på Fortsett.

Nå har du knyttet til banken din så den ligger i listen over Dine kontoer. Prøv å klikke deg ut til Hjem-fanen - her kan du nå se de kontoene du har valgt å vise i appen. Hvis du har flere banker, kan du gjenta prosessen og også knytte til de.