Alle samlingerProfilOppdater personling informasjon
Oppdater eller endre personlig informasjon

Les hvordan du endrer informasjon som adresse og nummer i appen.

Anna avatar
Skrevet av Anna
Oppdatert over en uke siden

Endre e-postadresse eller Telefonnummer

Dette kan du selv endre i Lunar-appen din:

• Trykk på initialene dine eller profilbildet ditt, øverst til venstre

• Trykk på Personlige opplysninger

• Velg Telefonnummer eller E-mail

Endre adresse

Hvis du har flyttet, må adressen din oppdateres.

Har du endret din bostedsadresse i Folkeregisteret, vil våre systemer automatisk oppdatere seg etter dette. Hvis du merker at adressen ikke automatisk blir oppdatert, kan du skrive til vår kundesupport via Lunar-appen din:

• Trykk på initialene dine eller profilbildet ditt, øverst til venstre

• Trykk på Hjelp og Support

• Send oss en melding

Fint å vite:

• Vi kan kun sende bankkort til Folkeregistrert bostedsadresse, av sikkerhetsmessige årsaker.

• Du kan ikke endre leveringsadressen på et kort som du allerede har bestilt.