Alle samlingerKortLevering av kort
Ikke mottatt kort etter bestilling
Oppdatert over en uke siden

Typiske årsaker til at kortet ikke har kommet:

1. Adressen som er registrert i din Lunar-app, er feil.

2. Fullt navn står ikke på postkassen.

3. Posttjenesten er forsinket.

Det er feil adresse som er registrert i Lunar-appen, og...

Jeg er ikke adressebeskyttet

Vi henter adressen din direkte fra Folkeregistret - du kan sjekke om adressen din er registrert riktig på Folkeregisteret.no. Hvis du nylig har endret adressen din, kan det ta noen dager før adressendringen behandles av kommunen, og vi mottar varsel.

Jeg er adressebeskyttet

Når du har navn og adressebeskyttelse, kan vi ikke automatisk hente informasjonen din fra Folkeregistret. Derfor må du kontakte kundestøtten vår på e-post support@lunar.app eller via telefonnummer +47 23 96 30 00 for å oppdatere adressen din hos oss.

Alt du trenger å ha klart er en av følgende:

1. En utskrift fra Folkeregisteret i PDF-format, eller bekreftelse fra annen offentlig etat som viser fullt navn og bostedsadresse.

Når du har dette klart, kan du kontakte support slik at de kan endre adressen din.