Kom i gang med SAS x Lunar

Her kan du lese om hvordan du kommer i gang med SAS x Lunar.

Odette avatar
Skrevet av Odette
Oppdatert over en uke siden

Hva er SAS x Lunar?

Om du ikke allerede er medlem, må du først registrere deg hos SAS Eurobonus. Deretter kan du knytte medlemskapet ditt til ditt nye SAS EuroBonus Lunar-kort. Du kan registrere et nytt medlemskap på SAS sin side gratis 👉 her.

Når du er medlem, kan du enkelt komme i gang i Lunar-appen:

1. Trykk på 'Utforsk' i appen, og bla ned til SAS

2. Trykk på 'Se mer' under SAS EuroBonus

3. Velg 'Kom i gang'

4. Oppgrader til Unlimited eller betal 49 NOK/måned

5. Koble EuroBonus til Lunar

6. Bestill SAS Eurobonus Lunar-kortet

7. Knytt kortet til en Lunar-konto

8. Opprett en PIN-kode, bekreft adressen og dra fingeren over skjermen for å bekrefte bestillingen

Det digitale kortet er klar til bruk umiddelbart, og leveringstiden for det fysiske kortet er 7-12 virkedager.

Hvor mye koster det?

SAS x Lunar-produktet er inkludert i vår Unlimited-plan.

Med Light, Standard og Plus koster det 49 NOK per måned.