Administrer SAS x Lunar

Her kan du lese om hvordan du administrerer ditt SAS EuroBonus Lunar-kort og abonnement.

Odette avatar
Skrevet av Odette
Oppdatert over en uke siden

Kan jeg endre hvilken konto EuroBonus-kortet er knyttet til?

Nei, det kan ikke endres i ettertid.

Men du kan bestille et digitalt kort og knytte det til din ønskede konto. Hvis du allerede har et digitalt kort, kan du avslutte det og opprette et nytt. Husk bare at du maksimalt kan bestille tre digitale kort i løpet av en rullerende 30-dagersperiode.

Hvordan avslutter jeg SAS x Lunar-abonnementet?

Du kan avslutte og lukke SAS EuroBonus-kortet ditt i appen:

1. Gå til SAS EuroBonus-siden din i appen under 'Utforsk'

2. Klikk på 'Innstillinger'

3. Klikk på 'Avslutt abonnement' og bekreft oppsigelsen

Du skal motta en bekreftelse i appen og det skal være mulig å se når abonnementet avsluttes. Det er en oppsigelsesfrist på inneværende måned. Hvis du ombestemmer deg, kan du alltid velge å fornye abonnementet før det avsluttes.