Om sparekontoen

Her kan du lese mer om sparekontoen.

Oppdatert over en uke siden

Om sparekontoen

En sparekonto er en konto dedikert til sparing. Sparerenten er 4.5 %* og utbetales til sparekontoen i slutten av hver måned.

Vi har skapt funksjoner for kontoen slik at du enkelt kan spare mer. Du kan dele kontoen med andre Lunar-brukere og sette opp automatiske overføringer til kontoen. Du kan ikke opprette kort, foreta kjøp eller betale regninger fra kontoen – for å gjøre det enklere å spare mer.

Du må ha Standard-, Plus- eller Unlimited-pakken for å åpne en sparekonto, og du kan maksimalt åpne én sparekonto.

Slik åpner du en sparekonto

1. Trykk på 'Kontoer'

2. Trykk på 'Legg til +'

3. Velg 'Sparekonto'

4. Opprett en sparekonto

5. Gi sparekontoen et navn og et design

6. Les gjennom kontoavtalen, og sveip fingeren fra venstre til høyre over 'Opprett konto'

Du bør få en bekreftelse på at kontoen er opprettet.

*Sparerenten gjelder opp til 100 000 EUR, deretter er renten 0 %. Renten er variabel og beregnes årlig. Pengene dine er dekket av den danske innskuddsgarantien opp til 100 000 EUR, som tilsvarer ca. 1 150 000 NOK.