Lunar Light

Här kan du läsa mer om Lunar Light.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Light får du ett konto helt kostnadsfritt.

Det ingår ett konto och ett digitalt kort. Du kan beställa ett fysiskt kort mot en leveranskostnad på 79 kr.

Naturligtvis ingår några enkla funktioner i Light:

• Anslut din andra bank

• Få notifikationer när du använder ditt kort — håll enkelt koll på när du spenderar

• Skapa mål i appen och spara till dina drömmar!

• Delta i ett gemensamt konto med vänner och familj

• 3,75% i sparränta*

• Erbjudanden från våra partners — läs mer om våra samarbetspartners och erbjudanden i appen

Light har ingen bindningstid. Uppsägningstiden är innestående månad.

Vill du ändra abonnemang? Läs mer här. Du hittar vår fullständiga prislista här.

*Sparräntan gäller till 1 050 000 SEK, därefter är räntan 0%. Dina pengar omfattas av den danska insättningsgarantin upp till 100 000 EUR, motsvarande ca 1 miljon svenska kronor.