Limitless

Här kan du läsa mer om vårt företagspaket Limitless.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Generellt

Limitless är för er som vill maximera er bankupplevelse. Det här ingår:

• Obegränsat antal konton (endast 1 sparkonto med sparränta)

• Obegränsat antal digitala kort

• Obegränsat antal teammedlemmar

• *2,5% i ränta upp till 10 miljoner (kommer snart)

• 5 fysiska kort

• Anslut bokföringssystem

• Anslut ett annat bankkonto

• Exportera utdrag och kvitton

• Översikt över prenumerationer

• Rabatter

Limitless kostar 319 kr/månad eller 3 190 kr/år, beroende på vald betalmetod (månadsvis eller årsvis). Fler tjänster, som att bjuda in teammedlemmar, Löner, Leverantörsbetalningar och Kontofråga går att addera mot extra kostnader.

Läs mer om teammedlemmar här.

Se vår prislista här.

*Ni behöver öppna ett separat sparkonto och flytta era pengar till sparkontot för att få sparränta. Andra konton får man ingen ränta på. Räntan gäller upp till ett belopp om 10 000 000 kr. För belopp över 10 000 000 kr är räntan 0%. Räntan är rörlig. Era pengar omfattas av den danska insättningsgarantin upp till 100 000 EUR, motsvarande ca 1 000 000 SEK.

Konto

Det ingår obegränsat antal konton med Limitless. Ni kan öppna precis så många konton ni vill. Ett av dessa konton kan öppnas som ett sparkonto med sparränta, och det går bara att öppna 1 sparkonto (kommer snart).

Kort

Det ingår obegränsat antal digitala kort och ni kan beställa upp till 5 fysiska kort. Gränserna för att skapa och stänga digitala kort är ett per dag och tre per löpande 30 dagar.

Se vår prislista här.

Överföringar

Ni kan både ta emot och skicka överföringar i appen, klicka er in på “Betalningar”. Vi har en beloppsgräns på 500 000 kr per överföring och dag.

Se vår prislista här.

Internationella överföringar

Ni kan både ta emot och skicka internationella överföringar i appen, under "Betalningar". Det tillkommer avgifter vid internationella överföringar. Läs mer om avgifter i vår prislista här.

Här är en lista länder vi kan motta pengar ifrån.

Här är en lista på länder vi kan skicka pengar till.

Tjänster

Vill ni skapa eller flytta ett bankgironummer? Eller har ni redan anslutit ett bankgironummer och vill betala ut löner till anställda? Vår kundsupport hjälper er att skapa bankgiro, ansluta tjänster och svarar på era frågor. Kontakta vår kundsupport via chatten i appen eller via telefonnummer på 010 555 85 05.

Våra öppettider är:

Måndag till torsdag: 09-18

Fredagar: 09-17

Helger och helgdagar: 10-14