Hur ändrar jag mitt lösenord?

Här kan du läsa vad du kan göra om du vill ändra lösenord till appen.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att ändra lösenord till appen är enkelt, och det finns två sätt att gå tillväga.

1. Öppna din Lunar-app och tryck på “Glömt?”. Nu kan du logga in med BankID och skapa ett nytt lösenord. Det här är det enda sättet att ändra lösenord ifall du har glömt det.

2. Du kan ändra ditt lösenord i appen. Klicka på din profilikon i övre, vänstra hörnet. Välj "Sekretess och säkerhet" följt av "Ändra lösenord" och verifiera genom BankID. Nu kan du ändra ditt lösenord.