Privat
Kom igång
Dokumentation
Vanligt efterfrågad dokumentation

Här kan du läsa om vad för typ av dokumentation vi kan efterfråga vid en ansökan.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Personbevis

Om vi efterfrågar ett personbevis för att exempelvis styrka adressändring eller namnändring, behöver du ladda ned ditt personbevis från Skatteverkets webbplats och sedan ladda upp personbeviset i din Lunar-app. Du kan enkelt ladda ned ditt personbevis här 👉 Personbevis Skatteverket

Lönespecifikation

Om vi efterfrågar lönespecifikationer behöver du ladda upp dessa som PDF-filer i din Lunar-app.

Kontoutdrag

Om vi efterfrågar kontoutdrag behöver du ladda upp det som en PDF-fil i din Lunar-appen. Kontoutdraget behöver innehålla kontonummer, ditt namn och bankens namn samt tidsperioden som efterfrågas.

ID

Om vi efterfrågar en bild av din ID-handling behöver hela ID-handlingen tydligt synas i bilden. En giltig ID-handling är följande:

• Pass

• Nationellt ID-kort

Uppehållstillstånd

Om vi efterfrågar uppehållstillstånd behöver du ladda upp två tydliga bilder av hela uppehållstillståndets framsida och baksida.