Teckna Swish Företag

Här kan du läsa om Swish Företag och hur ni tecknar tjänsten.

Odette avatar
Skrivet av Odette
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Swish Företag kan ni enkelt ta betalt genom ett Swish-nummer kopplat till kontot. På så sätt, kan era kunder swisha in till kontot.

Teckna Swish Företag från appen

1. Klicka på Betalningar i nedre menyraden

2. Under Administrera, välj Swish

3. Påbörja anslutning till Swish Företag

4. Välj att skapa ett nytt Swish-nummer eller flytta ett befintligt Swish-nummer till Lunar

• Om ni väljer att flytta nummer, ange befintligt nummer, välj vilket konto ni ska ansluta till och välj Swish-namn

• Om ni väljer att skapa ett nytt Swish-nummer, välj vilket konto Swish ska svara anslutet till och ange Swish-namn — ni får ett nytt Swish-nummer från oss

✅ Bekräfta med BankID

Tadaa! Swish Företag kan tecknas mot en extra kostnad eller ingå i ditt företagspaket. Se vår prislista här.

Bra att veta

• När man har tecknat Swish Företag tas ingen avgift för mottagna betalningar.

• Det finns ingen beloppsgräns för inkommande betalningar.

• Ni kan ansluta precis så många telefonnummer som passar er.

• Ni kan ansluta utländska telefonnummer. Alla landsnummer fungerar.