Alla samlingarSAS x Lunar
SAS EuroBonus Lunar-kortet

Här kan du läsa mer om EuroBonus-korten och kortleverans.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur många EuroBonus kort kan jag ha?

Du kan beställa 1 fysiskt kort och 1 digitalt kort.

Vad är leveranstiden för kort?

Leveranstiden för kortet är 7-12 bankdagar. Klicka dig in på kortet i appen för att se estimerad leveranstid.

När du beställer ett fysiskt kort skapas det också som ett digitalt kort i appen. Det digitala kortet kan kopplas till din digitala plånbok och går att handla med direkt.

Vilka konton kan jag koppla EuroBonus-kort till?

Du kan koppla EuroBonus-korett till det primära kontot, extra konton och gemensamma konton. Det enda kontot som du inte kan koppla kortet till är ett sparkonto.