Engagementoverførsel

Her kan du læse om hvordan man foretager sig en engagementoverførsel

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Er din konto lukket, og ønsker du at få overført dit indestående ud til en anden bank, så skal skal din nye bank sende os en Engagementoverførsel.

Hvorfor skal vi bruge en Engagementoverførsel fra modtagerbanken?

Det skal vi bruge, da vi er en digital bank og ingen filialer har til at møde vores kunder ansigt til ansigt. Så er det blot for at sikre os, at når vi overføre ud, så er det til rette vedkommende.