Alle samlingerBusinessKontostyring
Opdater virksomhedsoplysninger

Her kan du læse, hvordan du opdaterer din virksomheds adresse og andre oplysninger.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

I Lunar-mobilappen kan du under profilsektionen ændre de oplysninger, som du selv har indtastet, nemlig telefonnummer og email. Sådan gør du:

• Åbn din Lunar-mobilapp

• Klik på dit profilikon (en lille cirkel der viser dine initialer eller et selvvalgt billede) i øverste venstre hjørne af appen

• Gå til Din profil og vælg derefter den oplysning, som du gerne vil opdatere (Telefon eller Email). Indtast dine nye oplysninger og klik Bekræft for at gemme.

Adresseændring

Hvis din virksomhed flytter, skal du huske at registrere adresseændringen. Du kan ændre adressen ved at gå til "Ændre virksomhed" på Virk.dk.

Når du har opdateret dine adresseoplysninger på Virk, får vi automatisk besked om det og de nye oplysninger vil blive registreret på din Lunar-konto. Såfremt ændringerne ikke figurerer på din Lunar-konto efter 7-10 dage, skal du kontakte vores support, som kan hjælpe dig med at få styr på det hele.

Hvis du har ændret en oplysning på Virk, men ikke kan se det, når du søger i CVR-registret, kan det skyldes en fejl. I så fald plejer Erhvervsstyrelsen at rette fejlen i løbet af et par dage, hvis du sender dem følgende oplysninger til Erhversstyrelsens kundecenter:

• Virksomhedens CVR-nummer

• Dine kontaktoplysninger

• Beskrivelse af den fejl, du oplever

Godt at vide

Du skal være opmærksom på, at vi kan være nødt til at lukke din konto, såfremt din virksomheds nye oplysninger ikke lever op til Lunar Business Brugerbetingelser. Du kan læse vores brugerbetingelser her.