Kort
Bestil Kort
Kort udløber snart — bestil nyt kort

Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, når dit kort er ved at udløbe

Thor avatar
Skrevet af Thor
Opdateret over en uge siden

80 dage før dit fysiske kort udløber, vil du få en besked i din app om, at det snart udløber.

Fra du får den besked, vil du have 13 dage til at besvare beskeden.

Beskeden kan findes i toppen af din app, og den vil være synlig hver gang du logger ind i løbet af de 13 dage — du kan altså ikke risikere at fjerne den ved et uheld.

I beskeden kan du vælge enten at forny dit fysiske kort, eller takke nej til det fysiske kort.

Medmindre du aktivt trykker nej, vil der altid blive sendt et nyt kort til dig, så du skal ikke bekymre dig om at stå foruden et kort.

Hvis du takker nej til et fysisk kort, vil det ved udløbsdatoen ikke længere kunne bruges.

Du kan selvfølgelig stadig bruge de digitale kort på samme måde som altid.

Vi anbefaler at skifte til digitale kort

Det gør vi af flere årsager.

Det digitale kort er det sikrere valg, da de skifter CVC kode hver time. Det betyder, at det nærmest er umuligt for andre at udnytte dine betalingsoplysninger, da de skifter så ofte.
Derudover gør vi planeten en tjeneste ved at spare alt fra transport til plastik.

Og så er det selvfølgelig enormt svært (umuligt, faktisk) at stjæle et digitalt kort fra din lomme.