Alle samlingerKortKortlevering
Kort ikke modtaget efter bestilling

Her kan du læse hvad årsagen kan være til at dit kort ikke er kommet, og hvad du skal gøre herfra

Pia avatar
Skrevet af Pia
Opdateret over en uge siden

Typiske årsager til at kortet ikke er kommet frem:

1. Adressen, der er registreret i din Lunar-app er forkert.

2. Dit fulde navn står ikke på postkassen.

3. Postvæsenet er forsinket.

Hvad gør jeg nu?

• I din Lunar App kan du se den forventede leveringsdato for dit kort.

• 2 dage efter du skulle have modtaget dit kort, kan du benytte dig af knappen "Kortet er ikke kommet frem".

• Når du ringer ind til os, er det vigtigt at du fortæller agenten din korrekte adresse så vi får sendt kortet korrekt afsted.

• Hvis dit navn ikke fremgår på postkassen, skal du i perioden hvor du skal modtage dit kort, få klistret det på.

Det er den forkerte adresse som er registreret i appen..

Hvis det ikke længere er den korrekte adresse, som er registreret i appen kan du læse hvad du skal gøre lige her.