Lukning af konto

Læs med her, hvis du ønsker at lukke hele dit engagement i Lunar

Signe avatar
Skrevet af Signe
Opdateret over en uge siden

Vi kan selvfølgelig sagtens hjælpe med at lukke din Lunar konto. Du skal blot underrette os om, at du ønsker at opsige dit engagement i Lunar. Denne underretning skal gives skriftligt og kan f.eks. gives via chatfunktionen i Lunar app'en eller ved at sende os en email.

Derudover skal følgende punkter være opfyldt for at vi kan lukke dit engagement:

• NemKonto og betalingsserviceaftaler skal være flyttet til en anden bank.

• Kortreservationer skal være frigivet.

• Dit Lunar abonnement skal være opsagt i appen.

• Saldoen på din konto skal være 0 DKK (såfremt der ikke er kommende betalinger for evt. abonnementer).

Hvis du er abonnement-bruger, herunder Standard, Plus eller Unlimited skal du nedgradere til Light abonnementet. Har du mere end én konto, skal du opsige dem alle, undtagen din primær konto. Det gør du ved at trykke ind på ekstra kontoen, trykke på "Detaljer" og derefter trykke på "Luk konto".

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid går der før min konto bliver lukket?

Når alt er i orden i forbindelse med lukningen af din konto, bliver din konto sendt videre til lukning. Vi lukker dit engagement inden for 14 hverdage. Du vil modtage en bekræftelse på lukningen, når den er gennemført.

Kan jeg oprette en konto i Lunar igen på et senere tidspunkt?

Du er mere end velkommen til at ansøge om en Lunar konto igen på et andet tidspunkt. Du skal blot følge ansøgningsflowet i Lunar-appen, og så vil du normalt få svar inden for et par dage.

Beholder Lunar mine informationer efter min konto er lukket?

Vi opbevarer oplysninger om dig så længe, de regler vi er underlagt, kræver det, eller oplysningerne er nødvendige til brug for de formål, som vi har indsamlet og behandlet dem til.