Sådan ansøger du
Kevin avatar
Skrevet af Kevin
Opdateret over en uge siden

For at åbne en konto ved os, skal man først lave en ansøgning. Det gør du i Lunar-appen, og du bliver taget i hånden hele vejen. Du henter vores app i enten App Store eller Google Play.

Du kan ansøge, hvis du opfylder følgende:

• Du er over 15 år.

• Du har gyldigt MitID.

• Du har gyldigt pas eller kørekort.

Nu downloader du blot appen og trykker 'Få din konto nu'.

Ansøgningsprocessen:

Under udfyldelsen af ansøgningen vil du skulle taste både dine personoplysninger, samt hvordan du forventer at benytte din konto ved Lunar. Du får også mulighed for at undersøge vores forskellige pakker, hvor du kan vælge den, der passer bedst til dit behov.

Når du har udfyldt ansøgningen, sendes den videre til os. Hvis vi har nogen spørgsmål til dig, vil vi række ud - enten på email eller direkte via appen 📱

Det er også i appen, du vil få besked, når vi har færdigbehandlet den. Du kan se den estimerede behandlingstid i appen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!