Profil
MitID
Jeg har ikke et MitID

Find ud af hvad du skal gøre, hvis du gerne vil have en Lunar konto, men ikke har et MitID

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvad er MitID?

MitID er det digitale ID i Danmark. Vi bruger det som et ekstra lag sikkerhed til alt fra vores bank til sundhedsvæsenet. Det bruges til at bestille tid hos lægen, overføre store pengebeløb eller tjekke post fra offentlige institutioner.

Det bruges også når du shopper online for at beskytte dig mod svindel og cyberkriminalitet.

MitID og Lunar

For at kunne ansøge om en Lunar-konto skal du have et MitID.

Du skal bruge MitID til at bekræfte din identitet, når du ansøger.

Når du har en Lunar-konto, bruges det også til at bekræfte, at du er dig, når du logger ind eller overføre større pengesummer.

Hvordan får jeg MitID?

Desværre kan vi ikke udstede MitID til dig. Vi ville gerne, men det er noget, som myndighederne vil hjælpe dig med.

Du kan besøge denne hjemmeside for at få hjælp til at finde dig til rette. Der er links til alt, hvad du kan få brug for.

Hvis du bare har brug for MitID, er der her et direkte link til den side.

Jeg blev ikke færdig med min Lunar-ansøgning

Bare rolig! Din ansøgning vil stadig være der med alt det arbejde, du allerede har lavet.

Vi glæder os til at høre fra dig igen!