Abonnementer
Ændring af abonnement

Læs med her, hvis du ønsker at opgradere eller nedgradere dit Lunar abonnement

Signe avatar
Skrevet af Signe
Opdateret over en uge siden

Forskellige abonnementer til forskellige behov

I Lunar har vi fire forskellige pakker - Light, Standard, Plus & Unlimited. Når du har valgt en pakke, betaler du en fast månedspris for den. Dette gør det nemt at se, hvad du betaler, og hvad du får for dine penge.

Vil du have fuldt overblik over de forskellige pakker? Så læs mere her.

Ønsker du at opgradere til et andet abonnement?

Hvis du ønsker endnu flere fordele, kan du til hver en tid opgradere til et andet abonnement. Du skal blot gøre følgende for at opgradere til et andet abonnement:

1. Åben Lunar-appen.

2. Tryk på cirklen oppe i venstre hjørne med dine initialer/dit billede.

3. Klik på “Min pakke.”

4. Vælg nu “Vis pakke.”

5. Vælg nu, hvilken pakke du ønsker at opgradere til.

6. Dit nye abonnement er nu aktivt.

Ønsker du at nedgradere til et andet abonnement?

Du opsiger dit nuværende abonnement ved at gøre følgende:

1. Åben Lunar-appen.

2. Tryk på cirklen oppe i venstre hjørne med dine initialer/dit billede.

3. Vælg “Min pakke.”

4. Tryk på "Vis pakke."

5. Vælg nu, hvilken pakke du ønsker at nedgradere til.

Dit abonnement er nu under opsigelse. Vær opmærksom på, at opsigelsesperioden er løbende måned, hvorefter dine fordele ophører. Du kan se udløbsdatoen i appen samme sted, som du opsiger.

Har du fortrudt købet af dit abonnement?

Du har mulighed for at fortryde dit tilkøb af Standard, Plus eller Unlimited. Fortrydelsesfristen er 14 dage.

Du fortryder ved at underrette os om, at du har fortrudt tilkøbet, inden fristen er udløbet. Denne underretning skal gives skriftligt og kan fx gives via chatfunktionen i Lunar app'en eller ved at sende os en email.

Når du accepterer brugerbetingelserne accepterer du også at denne fortrydelsesret bortfalder, hvis du efter opgraderingen til Standard, Plus eller Unlimited har gjort brug af en eller flere services, f.eks. bestilt et metalkort eller oprettet 3 ekstra konti.