Alle samlingerSikkerhed og privatlivMitID
MitID - vejledning til fejlfinding

Læs mere om, hvad du gør, hvis dit MitID ikke virker, når du forsøger at logge ind i Lunar-appen.

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

Hvis du oplever tekniske problemer med MitID, når du prøver at logge ind i eller foretage overførsler gennem Lunar-appen, er det godt at vide, hvad du kan forsøge at gøre for at løse problemet.

Afhængigt af om din telefon er en iPhone eller en Android, er der forskellige handlinger, du kan foretage for at løse problemet.

Herunder ser du 2 specifikke vejledninger, som du bør tage stilling til, for at løse dit problem med dit MitID.

Har du en iPhone/iPad, bør du gøre følgende:

1. Gå ind i "Indstillinger" -> Tryk på "Safari" -> Find knappen "Bloker alle cookies" -> Sørg for, at denne er deaktiveret (Denne er deaktiveret, når knappen bliver hvid)

2. Gå ind i "Indstillinger" -> Tryk på "Safari" -> Find teksten "Ryd historik og webstedsdata" og tryk på denne.

3. Forsøg nu med at logge ind i din Lunar-app.

Hvis det fortsat ikke virker, skal du forsøge med følgende:

1. Gå ind i "Indstillinger" -> Tryk på "Safari" -> Find knappen "Undgå sporing ml. websteder" -> Prøv at deaktivere denne (aktiver den igen bagefter, hvis den ikke foretager nogen ændringer)

2. Gå ind i "Indstillinger" -> Tryk på "Safari" -> Find teksten "Ryd historik og webstedsdata" og tryk på denne.

Har du en Android, bør du gøre følgende:

1. Hvis "Strømsparetilstand" er slået til for din telefon, skal du slå dette fra og prøve med at logge ind i din Lunar-app.

2. Tjek om du har inkognitotilstand aktiveret på din telefon i dine indstillinger. Hvis det er tilfældet, er det værd at prøve at slå det fra og derefter logge ind i Lunar-appen.

3. Sørg for, at du bruger Chrome som din standardbrowser. Vi understøtter IKKE browsere som f.eks. Samsung Internet Browser.

4. Hvis MitID-login vises i en meget lille boks, er det ofte fordi browservisningen er sat til "Desktop Mode"
    Når du er på "lille boks"-skærmen, skal du trykke på de tre prikker øverst til højre og sikre, at "Desktop site" er deaktiveret (Denne er deaktiveret, når fluebenet er væk).

Generel fejlfinding uanset type af telefon:

1. Vær opmærksom på, om dit MitID virker hos andre udbydere. Tjek om du kan logge ind i på fx. E-boks. Hvis du ikke kan bruge MitID andre steder, skal du kontakte MitID, for at de kan hjælpe dig med løse problemet.

2. Sørg for at du har den nyeste opdateringen af din telefons styresystem. Hvis du ikke ved, hvordan det gøres, kan du få hjælp, ved at klikke HER.

3. Prøv at deaktiver WiFi og forsøg med at bruge 4G- eller 5G-netværket i stedet.

4. Har du VPN aktiveret på din telefon? Hvis det er tilfældet, er det værd at prøve at slå det fra og derefter logge ind i Lunar-appen.

Har du efter disse trin stadigvæk ikke fået løst fejlen, ​kan du kontakte vores kundesupport. Du finder kontaktoplysningerne i appen eller på vores hjemmeside.