Alle samlingerKortFAQ
Find din PIN-kode

Problemer med at finde din PIN-kode? Læs med her!

Opdateret over en uge siden

Du kan finde den PIN-kode, som du lavede til dit kort under bestillingen sådan her:

1. Tryk på Kort under Hjem-fanen.

2. Vælg det kort, du gerne vil se pinkoden til.

3. Tryk "Vis PIN-kode".

4. Indtast den kode, du bruger til at logge ind i Lunar appen.

Så skulle din 4-cifrede PIN-kode gerne vise sig.

FAQ

Kan kundeservice oplyse PIN-koden til mig?

Vi kan af sikkerhedsårsager ikke se din PIN-kode, og kan derfor ikke oplyse den til dig.

Kan jeg skifte PIN-koden til mit kort?

Nej, det er ikke muligt at ændre PIN-koden når kortet først er bestilt. Du kan dog altid finde din PIN-kode inde i Lunar-appen.

Har mit virtuelle kort en PIN-kode?

Nej, der er ikke nogen PIN-kode til det virtuelle kort. Det er et kort som du kan bruge online og via MobilePay og Google/Apple Wallet.