Alle samlingerOverførsler & transaktionerOverførsler
Find dit registrerings- og kontonummer

Læs mere om, hvor du finder dit registrerings- og kontonummer i Lunar appen

Anna avatar
Skrevet af Anna
Opdateret over en uge siden

I denne artikel kan du læse om, hvor du finder dit konto- og registreringsnummer i Lunar-appen

Sådan finder du dit registrerings- og kontonummer

1. Åben Lunar-appen.

2. Tryk på kontoen, som du vil se dit konto- og registreringsnummer for.

3. Tryk på knappen "Detaljer"

4. Her kan du set dit konto- og registeringsnummer.

Registreringsnummeret er det identifikationsnummer, banker bruger til at skelne mellem hinanden på. For Lunar er registreringsnummeret 6695. Kontonummeret er derimod helt unikt for den pågældende konto. Dette nummer vil altid være en række af 10 tal.

Send eller modtag penge via registrerings- og kontonummer

For at modtage overførsler fra andre danske banker, skal du blot anvende dit konto- og registeringsnummer.

For at foretage overførsler til andre danske banker, skal du finde ud af, hvad konto- og registreringsnummeret er for kontoen i den aanden bank. Derefter kan du overføre dine penge via en almindelig bankoverførsel i din Lunar-app.

Vil du vide mere om beløbsgrænser, gebyrer og foretagelse af overførsler i appen, kan du trykke HER.