SAS EuroBonus Lunar-kortet

Her kan du læse mere om EuroBonus-kortet og kortlevering.

Odette avatar
Skrevet af Odette
Opdateret over en uge siden

Hvor mange EuroBonus-kort kan jeg have?

Du kan bestille 1 fysisk kort og 1 digitalt kort.

Hvad er leveringstiden for kortet?

Leveringstiden for kortet er 7-12 arbejdsdage. Klik på kortet i appen for at se den estimerede leveringstid. Når du bestiller et fysisk kort, bliver der også oprettet et digitalt kort i appen. Det digitale kort kan linkes til din digitale tegnebog og kan bruges til køb med det samme.

Hvilke konti kan jeg linke EuroBonus-kortet til?

Du kan linke EuroBonus-kortet til primære konti, ekstra konti og fælleskonti. Den eneste konto, du ikke kan linke kortet til, er en opsparingskonto.