Konto
Jeg har ikke tilgang til kontoen min
Oppdatert over en uke siden

Noen ganger kan det hende at teknologien ikke alltid er med deg, og i de fleste tilfeller hjelper det vanligvis å bruke “skru av og på”-metoden. Det samme prinsippet brukes ofte hos Lunar, og det løser som regel flere tekniske problemer. Så prøv gjerne å gjøre følgende:

1. Slett Lunar-appen

2. Installer Lunar-appen på nytt

3. Oppdater telefonen

4. Prøv deretter å logge inn igjen

Hvis det fortsatt ikke funker, kan du kontakte kundeservice, så vi kan se nærmere på saken.

Kundeservice: +47 23 96 30 00, eller kontakt oss skriftlig via appen

Hverdager 10-16