Om Lunar

Her kan du lese litt om hva Lunar faktisk er.

Oppdatert over en uke siden

Hei - og velkommen!

Hvis du har havnet her, er det sannsynligvis fordi du enten har noen spørsmål og tanker rundt det å være kunde hos Lunar – eller kanskje en av vennene dine har pranket deg og sendt deg en hjelpeartikkel i stedet for den morsomme videoen på YouTube . Hvem vet.

Uansett, her kommer en liten artikkel som skal bidra til å svare på noen av de mest stilte spørsmålene som dukker opp i forbindelse med å bli kunde hos Lunar.

Det er et langt innlegg, så slå deg ned, ta deg noe å drikke – og kanskje en liten matbit – og dykk ned i artikkelen.

Alternativt kan du også ta en pause underveis – ingen sjekker.

Hva er egentlig Lunar?

Lunar er en plattform designet for å hjelpe deg med å administrere hele økonomien din.

Det er en 100 % digital bank, og du får derfor tilgang til alt direkte i appen.

Lunar har ingen fysiske filialer, og derfor foregår all support direkte i appen eller på telefon.

Lunar er en regulert og uavhengig bank med egen banklisens. Det betyr at vi – i likhet med Pinocchio – er en ekte bank. Selvfølgelig var Pinocchio en ekte gutt og ikke en bank, men analogien fungerer.

Derfor dekkes også pengene dine av sikringsfondet i Danmark.

Lunar har over 500 000 brukere i Danmark, Norge og Sverige.

Du kan Lunar som din sekundære bank - vi krever absolutt ikke at du avslutter kontoen din hos andre banker.

Og hva tilbyr vi?

Vi tilbyr en mengde forskjellige kule ting i Lunar - alle designet for å gjøre hverdagen din litt enklere.

I tillegg til kontoer for både privat og bedrift, tilbyr vi blant annet ting som investering og forsikring.

Det er et stort tema å forklare i en enkelt artikkel, men du kan lese mye mer om alle våre tilbud på nettsiden vår – bare klikk her!

Du nevnte en app?

Det kan du tro. Vi har samlet alt i en fin app. Det er her du starter reisen mot å bli Lunar-kunde, og hvor du deretter kan få tilgang til alt vi tilbyr.

Appen inneholder også et enormt hjelpeunivers som gir deg de nødvendige verktøyene for å takle de aller fleste humper på veien.

Og hvis det fortsatt brenner, er supporten vår bare noen få klikk unna.