Profil
BankID
BankID og Lunar. Hvordan virker det?

Les om Lunar og BankID

Oppdatert over en uke siden

BankID og Lunar

Som med alle andre banker må du som kunde bruke BankID når du logger inn.

Denne artikkelen er laget for deg som har generelle spørsmål om BankID og Lunar. Vi har prøvd å sette alt sammen slik at du har et sted hvor du kan finne svar på det du lurer på. Vi håper du finner svar på spørsmålet ditt 🙏🏻

1️⃣ Jeg har konto hos Lunar, men jeg har ikke mottatt melding om å opprette BankID. Hvorfor?

Vi i Lunar tilbyr ikke BankID som produkt. Du må derfor ha BankID fra en annen bank for å opprette konto i Lunar.

2️⃣ Jeg har konto hos en annen bank. Når bør jeg opprette en BankID?

Du vil motta et varsel fra din andre bank når det er på tide å opprette din BankID.

3️⃣ Bør jeg opprette BankID?

Ja, du trenger BankID for å bli kunde hos Lunar.

4️⃣ Kan Lunar opprette BankID for meg?

Nei, Lunar kan ikke opprette BankID. Det er ikke et produkt vi tilbyr.

5️⃣ Ber Lunar om BankID-informasjonen min via e-post, telefon eller SMS?

Nei, under ingen omstendigheter. Den eneste gangen du trenger å bruke BankID og informasjonen din er i Lunar-appen din. Ingen andre steder.

Hvis noen har kontaktet deg på e-post, telefon eller SMS og du har videreformidlet BankID-informasjonen din, må du umiddelbart sperre din BankID og kontakte utsteder.