Konto
Ekstra-konto
Opprett eller steng ekstra konto

Finn ut hvordan du oppretter eller stenger ekstrakontoen din

Anna avatar
Skrevet av Anna
Oppdatert over en uke siden

Opprett en ekstra konto

Du oppretter selv en eller flere ekstra kontoer i Lunar-appen:

• Trykk på Kontoer i topplinjen på Hjem-skjermen

• Trykk på Legg til +

• Trykk på Konto

• Gi et navn til kontoen og velg ikon.

Dersom du har Lunar-Light, koster det 19 kr per måned per ekstra konto du har.

Les mer om våre abonnementer og hva de inkluderer HER

Les om våre priser i vår detaljerte prisliste HER

Stenge ekstra kontoer

Det er per nå ikke mulig å selv stenge en ekstra konto i Lunar-appen. Vi jobber med å få denne muligheten tilgjengelig, og i mellomtiden så hjelper vi deg.

• Send oss en melding i Lunar-appen din, også hjelper kundesupport deg videre!

Hvordan finne frem til meldinger i appen:

• Trykk på profilikonet ditt øverst i venstre hjørne

• Trykk på Hjelp & support

• Trykk på Send en melding til oss

Godt å vite

• Når kontoen din stenges, skjer en rekke forskjellige ting automatisk:

• Alle fysiske og virtuelle kort knyttet til kontoen vil bli stengt.

• Saldoen på kontoen vil bli flyttet til din primære konto.

• Betalinger, faste og fremtidige overføringer og lignende vil alle bli flyttet til din primærkonto.